Pastování medu

Zobrazení 1-24 z 38 položek

Med prochází přirozeným procesem krystalizace. Pro získání jemné textury je nutné provést proces pastování medu. Tímto způsobem se dosáhne jemné struktury výrobku a med neztratí své cenné výživové vlastnosti. V našem širokém sortimentu výrobků lze doporučit zařízení na pastování medu a zařízení na rozpouštění medu. S jejich pomocí získá krystalický med konzistenci, která umožňuje snadné roztírání.

Zařízení na pastování medu

Námi nabízené zařízení na pastování medu se liší kapacitou a výkonem, takže si každý včelař může vybrat nejvhodnější přístroj pro sebe. Pastování medu pomocí tohoto typu zařízení je velmi jednoduché. Jedná se o očkování tekutého medu krystalizovaným medem a obrušování krystalů medu při nízkých otáčkách. V naší nabídce najdete malé stroje o objemu 50 l i velké zařízení o objemu 600 l.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Cookies

Cookie information

Informace o souborech cookies

Tento web používá vlastní soubory cookies, abychom vám poskytli nejvyšší úroveň zážitku ze stránky. Také využíváme soubory cookies třetích stran za účelem zlepšení našich služeb, analýzy a následného zobrazování reklam souvisejících s vašimi preferencemi na základě analýzy vašeho chování během prohlížení

Cookie management

About Cookies

O souborech cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou uloženy na vašem počítači nebo mobilním zařízení webovými stránkami, které navštěvujete. Slouží různým účelům, jako je pamatování si informací o přihlášení uživatele, sledování chování uživatele pro reklamní účely a personalizaci uživatelského prohlížecího zážitku. Existují dva typy cookies: dočasné (session cookies) a trvalé (persistent cookies). Dočasné cookies jsou smazány po ukončení prohlížečové relace, zatímco trvalé cookies zůstávají na zařízení po určitou dobu nebo až do jejich ručního odstranění.