• Nabídka dotace 2025
Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm
Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm
Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm
Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm
Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm
Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm

Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm

Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm

W3207
13 800,00 Kč
S DPH

  • U drobného zboží bude objednávka odeslána do 3 pracovních dnů.
  • Dodací lhůty objednaného vybavení (např. medomety, nádoby, pastovácí zařízení, odvíčkovací stoly atd..) se mohou lišit.
    Pro informace o dodacích lhůtách kontaktujte prosím zákaznický servis eshop@lyson.cz
 

Spirála na ztekucování medu o průměru 250 mm

Pro dekrystalizaci medu je ve spirále instalován elektronický regulátor teploty.

Elektronický regulátor teploty s displejem z tekutých krystalů, regulace teploty v rozsahu 30-80 °C. Každý ohřívací cyklus se skládá ze 3 kroků. Pro každý krok definujeme dobu trvání a hodnotu stabilizované teploty. Po dokončení cyklu (uplynutí celkového času definovaného v cyklu) se regulátor vypne. Doba trvání dekrystalizace v rozmezí 1 - 96 hodin.

Výhody dekrystalizační spirály 25 cm:

  • se vejde do 10 litrové nádoby o průměru větším než 25 cm.
  • 2 spirály, každá 400 W
  • displej z tekutých krystalů
  • napájení 230 V
  • teplotní čidlo chránící med před přehřátím
  • regulace teploty od 30 do 55 °C
  • možnost nastavení doby trvání dekrystalizace 1-96 hodin.
  • doba dekrystalizace medu v nádobě o objemu přibližně 10 l je přibližně 1 den
  • paměť pro provozní režim
  • grafické zobrazení
  • automatický vypínač
  • mobilní díky malým rozměrům
  • polský výrobek

Dekrystalizační spirála je zařízení malých rozměrů, které je nepostradatelné, když potřebujete med zahřát tak, aby opět tekl. Jak je všeobecně známo, při přehřátí med ztrácí cenné enzymy, a tím i své jedinečné vlastnosti. Zahřátí medu je však jediným způsobem, jak obnovit jeho tekutou konzistenci, po které spotřebitelé tolik touží. Jak to udělat, aby se med nepřehřál?

Užitečné jsou profesionální dekrystalizátory vybavené elektronickým regulátorem teploty. Jedním z menších zařízení tohoto typu je elektrická dekrystalizační spirála o průměru spirály 25 cm.

S jeho pomocí lze med v desetilitrové nádobě dekrystalizovat během 24 hodin. Dekrystalizátor lze samozřejmě použít i k ohřevu medu ve větších nádobách - to však trvá o něco déle.

Čidlo měřící teplotu v nejcitlivějším místě, tj. v místě styku spirály s medem, zabraňuje jejímu přehřátí. Díky tomu si můžete být jisti, že i přes dekrystalizaci medu předáváte zákazníkovi plnohodnotný produkt, který navíc po několika měsících od sklizně splňuje jeho očekávání, pokud jde o sběr medu. 

Regulátor použitý v dekrystalizační cívce si pamatuje provozní režim i v případě výpadku napájení. Každý cyklus se skládá ze 3 kroků a pro každý krok lze samostatně definovat dobu ohřevu a teplotu. Po uplynutí nastavené doby řídicí jednotka dekrystalizátor vypne.

Parametry spirály:

  • průměr - 25 cm
  • výkon ohřívače - 2x 400W
  • hmotnost - přibližně 30 kg

K dekrystalizačním zařízením doporučujeme filtrační jednotky na med, které velmi dobře plní svůj úkol, máme také radiální medomet a užitečné může být i příslušenství pro zařízení na krémování.

Produktová řada
CLASSIC
Napájení
230 V
Výkon ohřevu
2 x 400 W
Průměr spirály
Ø 25 cm
Regulace teploty
30-55 °C
Záruka
2 roky
No reviews

Mohlo by vás také zajímat

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Product added to wishlist
Product added to compare.